Стапици за оси

26 10 2010

“Мултифункционални” и економични, главно наменети за оси, но исто така ефикасни и за ловење стршлени, молци, муви. Лесни се за изработка, а ги полнам со пиво засладено со малку шеќер. Во едно шише направив обид со “коктел” од газоза, малку шербет и оцет што се покажа доста ефикасно за ловење на молци, ама лошо е тоа што во стапицата влегува и по некоја пчела.

Advertisements

Дејства

Information

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s
%d bloggers like this: